Matkailu Uutiset

Fuengirolan rannat ovat erinomaisessa kunnossa

Kaikki Fuengirolan rannat ovat saaneet tälle kesälle sinisen lipun tunnustuksena erinomaisesta laadusta. Myös turvallisuuteen panostetaan aiempaa enemmän.

 

Kansainvälinen ympäristökasvatusjärjestö Foundation for Environmental Education (FEE) on jälleen jakanut sinisiä lippuja niille rannoille, joiden ylläpito ja muut olosuhteet täyttävät vaaditut kriteerit.

Kaikkiaan Espanjaan myönnettiin 688 sinistä lippua, pääosin uimarannoille, mutta joukossa on myös muun muassa joitain satama-alueita. Andalusian itsehallintoalue on ryhdistäytynyt selvästi viime vuodesta, sillä tänä vuonna Andalusian rannoille myönnettiin sinisiä lippuja peräti 22 enemmän kuin vuonna 2019. Näistä lisälipuista kuusi myönnettiin Málagan provinssiin.

Fuengirolan rannat ovat FEE:n kriteereillä arvioiden kauttaaltaan moitteettomassa kunnossa, nimittäin kaikille kaupungin rannoille myönnettiin sininen lippu. Toisin sanoen koko seitsemän kilometrin rantaviiva on valmiina ottamaan rantakansan vastaan.

Fuengirola on Málagan provinssin ainoa kaupunki, joka sai siniset liput kaikille rannoilleen. Asiaa kommentoinut pormestari Ana Mula jakoi vuolaasti kiitoksia kaikille tahoille, joiden ansiosta kaupungin rannat ovat niin hyvässä kunnossa. Osansa kiitoksista saivat mm. chiringuitojen pitäjät, aurinkopetien vuokraajat, hengenpelastajat ja rantavahdit, unohtamatta asiakkaita, eli rantojen käyttäjiä.

Mitä pidit jutusta?
+1
96
+1
7
+1
1
+1
4
+1
1
+1
1

Kolumnit

Viikon kysymys

Mitä mieltä olet kellojen siirtämisestä talvi- ja kesäajan välillä?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa