Fuengirolan puolimaraton juostaan jälleen marraskuussa

Fuengirolan kolmas puolimaraton juostaan 4. marraskuuta 2018.

Ilmoittautuminen Fuengirolan kolmannelle puolimaratonille on alkanut. Sarjoja on useita junioreista veteraaneihin.

Aurinkorannikolla syksy on oivallista aikaa hikisemmillekin liikuntaharrastuksille. Marraskuussa on mahdollista lähteä testaamaan kuntoaan Fuengirolan kolmannelle puolimaratonille. 4.11. juostavan kisan ilmoittautumisaika on alkanut.

Puolimaraton juostaan kaupungin keskustassa. Lähtö tapahtuu messualueelta kello 10 ja tarkalleen 21,097 kilometrin mittainen reitti kulkee pitkin kaupungin pääkatuja. Koko matka juostaan tasaisella asfaltilla.

Kilpailussa on useita sarjoja. Omat sarjansa on miesten ja naisten junioreille, senioreille, veteraaneille, vammaisille sekä lupauksille.  Veteraanisarja on jaettu lisäksi ikäryhmiin. Kisaan voivat ilmoittautua kaikki 18 vuotta viimeistään tapahtumapäivänä täyttävät.

Kaikissa sarjoissa palkitaan kolme parasta, mutta ensimmäiset maaliin tulevat tuhat urheilijaa saavat kukin mitalin. Lisäksi tarjolla on hyvinvointipalveluihin liittyviä palkintoja.

Kilpailuun voi ilmoittautua 28.10 asti  sähköisesti osoitteessa www.dorsalchip.es tai La senda Sports -liikkeessä Calle Mallorcalla. Ilmoittautumismaksu on 15 euroa.

Mitä mieltä olit kirjoituksesta?
  • Mielenkiintoinen (7)
  • Hyödyllinen (1)
  • Erinomainen (0)
  • Tylsä (0)
  • Vanha uutinen (0)