Uutiset

Fuengirolan pormestaria uhkailtiin rajusti FB:ssä

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Fuengirolan pormestari Ana Mula. Kuva: FB

Fuengirolan pormestaria Ana Mulaa on uhkailtu karkeasti Facebookissa viime viikolla julkaistun ja laajasti levitetyn videon kommenteissa.

Fuengirolan pormestaria Ana Mulaa on uhkailtu karkeasti Facebookissa viime viikolla julkaistun ja laajasti levitetyn videon kommenteissa.

Mulaa uhkailtiin muun muassa pahoinpitelyllä. Lisäksi kommenteissa uhattiin myös poliisia.

Tapahtumat saivat alkunsa Fuengirolan asukkaan Alvaro Ménsulan kuvattua ja julkaistua Facebookissa videon kahdesta paikallispoliisista sakottamassa ruusujen myyjää ilmeisesti puutteellisten toimilupien vuoksi.

Facebookissa videon oli jakanut eteenpäin noin 16.000 katsojaa ja se on kirvoittanut noin 13.000 kommenttia. Karkeimmissa, erittäin loukkaavaa kieltä sisältävissä kommenteissa uhataan väkivaltaisella vierailulla Mulan kotiin, ellei pormestari peruuta sakkoja.

Fuengirolan kaupunki on tuominnut videon ankarasti ja sen vuoksi on ryhdytty poliisitoimiin. Kaupungin edustajat toteavat, että poliisien ja muiden turvallisuudesta vastaavan virkamiesten kuvaaminen ilman asianmukaista lupaa on ankarasti kielletty.  Videon kuvaajaa vastaan on ryhdytty kurinpitotoimiin.

Lisäksi kaupunki ilmoittaa suhtautuvansa vakavasti kaikenlaisiin henkilökuntaansa kohdistuviin loukkauksiin ja hyökkäyksiin. Tapauksen johdosta on todennäköisesti odotettavissa kaupungin työntekijöiden ja edustajien turvallisuutta vahvistavia toimia.

Lähde: Sur

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa