Koronaseuranta Uutiset

Fuengirolan poliisi kirjoittanut jo yli 1.500 koronasakot

Fuengirolan paikallispoliisi on ollut pääosin tyytyväinen kaupungin asukkaiden osoittamaan lainkuuliaisuuteen koronapandemian aiheuttamien rajoitusten suhteen. Silti sakkoja on jouduttu kirjoittamaan melkoinen määrä.

 

Tämän viikon maanantaina, maanlaajuisen hälytystilan kestettyä reilut yhdeksän viikkoa, saivat Fuengirolan asukkaatkin vihdoin lisää vapauksia. Karanteenin purkamisen ns. 1. vaiheeseen siirryttäessä myös paikallispoliisi tiedotti, miten tähän asti rajoituksia on noudatettu.

Poliisin mukaan pääosin asukkaat ovat noudattaneet sääntöjä hyvin, mutta poikkeuksiakin on ollut. Tähän mennessä Fuengiroan poliisi on kirjoittanut 1.514 sakot hälytystilan pykälien rikkomisesta.

Jos määrän jakaa tasaisesti koko hälytystilan ajalle, se tekee noin 170 sakkoa viikossa. Päivää kohti sakkoja on lätkäisty keskimäärin lähes 24. Jos sakot jakaisi tasaisesti kaupungin asukkaiden kesken, se tekisi yhdet rapsut noin 53 asukasta kohden. Eli karkeasti pyöristäen, jos fuengirolalaiset pakattaisiin 50 hengen linja-autoihin, joka autossa olisi yksi sakotettu.

Mitä pidit jutusta?
+1
89
+1
6
+1
10
+1
17
+1
9
+1
18

Kolumnit

Viikon kysymys

Milloin suunnittelet matkustavasi Espanjaan seuraavan kerran?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa