Uutiset

Fuengirolaan kolme uutta rantaa liikuntarajoitteisille

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Yhä useampi Fuengirolan rannoista on nyt esteetön ja tarjoaa palveluja myös liikuntarajoitteisille.

Kaupunki on tehnyt uudistuksia  nytmyös Castillon, Fuengirolan ja Carvajalin rannoille. Nyt liikuntarjoitteisille sopivia rantoja on kaikkiaan neljä.

Kaupunki on tehnyt uudistuksia  nytmyös Castillon, Fuengirolan ja Carvajalin rannoille. Nyt liikuntarjoitteisille sopivia rantoja on kaikkiaan neljä.

Fuengirolan kaupunki on nyt uudistanut rantojaan niin, että ne sopivat myös liikuntarajoitteisten käyttöön. Nyt Las Gaviotas-rannan lisäksi myös Castillon, Fuengirolan ja Carvajalin rannoilla on tarjolla tarkoitukseen sopivia kainalosauvoja, nostureita sekä tuoleja.

Lisäksi wc:t on rakennettu esteettömiksi ja rannoilla työskentelevät vahdit ja hengenpelastajat osaavat palvella myös liikuntarajoitteisia. Rantojen tuntumaan on varattu liikuntarajoitteisille tarkoitettuja pysäköintipaikkoja.

Fuengirolan kaupunki on ollut liikuntarajoitteisten huomioon ottamisessa edelläkävijä, kun se vuonna 2000 uudist Las Gaviotas -rannan myös tälle käyttäjäryhmälle sopivaksi.

-Näkemyksemme on, että rannat on tarkoitettu kaikille ihmisille. Aikaisemmin, kun liikuntarajoitteisille tarkoitettuja rantoja oli vain yksi, moni joutui näkemään paljon vaivaa sinne päästäkseen. Siksi olemme halunneet lisätä tällaisten rantojen määrää, taustoittaa Fuengirolan pormestari Ana Mula.

Hanke on vaatinut noin 100.000 euron budjetin. Jatkoa sille lienee jossain vaiheessa luvassa.

Tiina Piha

Lähde: Malaga hoy

 

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa