Uutiset

Fuengirola lyhentää pysäköinnin maksullisuutta

Fuengirolan liikenneasioista vastaavalla Isabel Gonzálezilla oli maanantaina hyviä uutisia kaupunkilaisille. (Kuva: Fuengirolan kaupunki)

Kaupunki vastaa asukkaiden vetoomukseen myöntymällä siihen, että pysäköinnin maksullisuus päättyy toistaiseksi klo 18.

 

Kun pandemian hillitsemiseksi määrättiin ei-välttämättömäksi katsotut liikkeet suljettavaksi viimeistään klo 18, alkoi Fuengirolan asukkaiden keskuudessa kuulua moniakin soraääniä. Yksi valituksen aihe liittyi ns. Zona Azul -pysäköintiin.

Zona Azul, eli sinisellä katkoviivalla merkitty pysäköintialue on Fuengirolassa maksullista normaalisti arki-iltaisin klo 21 asti. Tähän on perusteena mm. se että vähäiset parkkipaikat halutaan pitää liikkeissä asioivien käytössä. Nyt kun suurin osa liikkeistä on pakotettu sulkemaan ovensa viimeistään klo 18, monet pitivät vähintään kohtuullisena, että myös pysäköinnin maksullisuus päättyy samaan aikaan.

Tänään maanantaina, 16.11. kaupunki vastasi näihin vetoomuksiin liikenneasioista vastaavan Isabel Gonzálezin suulla. Hän ilmoitti, että heti tästä päivästä (16.11.) alkaen siniset alueet ovat maksullisia vain klo 18 asti. Päätös on voimassa näillä näkymin siihen asti kun liiketoiminnan rajoitteetkin. González totesi vielä, että mikäli tilanteeseen tulee muutoksia, asiasta informoidaan erikseen.

 

Mitä pidit jutusta?
+1
119
+1
7
+1
3
+1
8
+1
2
+1
5

Kolumnit

Viikon kysymys

Mitä suunnitelmia sinulla on juhannukseksi?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa