Urheilu

Fuengirola Lions päätti kauden voitonjuhliin

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Fuengirola Lionsin päättyneen kauden pokaalisatoa.

Fuengirola LIONS -rullakiekkojuniorit päättivät kauden kunniakkaasti voittaen viime lauantaina Sevillassa Andalusian liigan playoffit kaikissa kolmessa ikäryhmässä.

Fuengirola LIONS -rullakiekkojuniorit päättivät kauden kunniakkaasti voittaen viime lauantaina Sevillassa Andalusian liigan playoffit kaikissa kolmessa ikäryhmässä.

Juniorit olivat voittaneet aikaisemmin runkosarjat niin ikään kaikissa ikäryhmissä.

Lions osallistui kauden aikana viiteen liigaan voittaen niistä jokaisen. Otteluita käytiin Liga Surissa sekä Liga Andaluza eli Andalusian liigan Senior-, Infantil-, Alevin- ja Benjamin-ikäryhmissä.

Liga Surin otteluita on käyty Fuengirolan lisäksi Sevillassa, Murciassa, Aguilasissa ja Cartagenassa. Liga Andaluzan pelit pelattiin Fuengirolassa ja Sevillassa. Ensi kaudella tarkoitus on pelata myös Chiclanan kotikentällä Cádizissa.

Uusien pelaajien rekrytointi on jo alkanut. Aikaisempi kiekkoilukokemus ei ole mitenkään välttämätön, vaan mukaan pääsee, kun on mielenkiintoa ja motivaatiota. Lisätietopyynnöt ja yhteydenotot osoitteeseen [email protected] tai joukkueen fb-sivuston kautta.

Seuraava kausi alkaa Fuengirolassa 22.–23. syyskuuta 2018, jolloin käydään kymmenes kansainvälinen rullakiekkoturnaus.

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa