Blogi

Floraa, tyynyjä ja pyllynreikiä

Mitäs me pistettiin leivän päälle ennen kuin oli Floraa? Sitä ihmeteltiin 80-luvulla sittemmin klassikoksi nousseessa tv-mainoksessa.

Mutta mistäs me puhuttiin ennen kuin oli koronaa? Sitä kävin tässä pohtimaan.

Ainakin oma elämä on kieltämättä pyörinyt viimeisen kuukauden aikana voittopuolisesti tuon kirotun kruunupään parissa. Kun vielä kuukausi sitten soitti jonkun kaverin kännykkään, saattoi keskustelun aloittaa perinteisellä ”missäs meet?” -kysymyksellä. Nykyään ei juuri kukaan mene enää missään.

Sen sijaan kuulumisten vaihto alkaa olla ”mitäs teidän karanteeniin kuuluu?” -tyylistä. Ja niinhän sen pitää ollakin, puhutaan siitä, mikä on ajankohtaista. Mutta saadakseni käsityksen siitä, onko mikään muu ajankohtaista kuin korona, päätin käydä Ampparit -uutissivustolla katsomassa, mitkä ovat juuri tämän hetken suosituimmat uutiset. Juuri sillä hetkellä se oli: ”Jenni Alexandrova laittoi kroppansa peliin somehaasteessa – poseeraa mekossa, joka on oikeasti tyyny”. Toistaisin sen korostuksen vuoksi, mutta minua alkaa huimata. Onneksi olkoon Iltalehti.

Vaan äläpä mitään! Kymmenen suosituimman uutisen listalta löytyi kaiken maailman tyynyhaasteiden ja joutavien koronauutisten seasta myös todellinen tiedonvälityksen helmi. ”Totta se on: Peräreiät piti muokata digitaalisesti pois alkuvuoden isoimmasta floppileffasta”. Tämän tiesi kertoa muropaketti.com -sivusto.

Uutinen vahvistaa tosiksi ne huhut, joiden mukaan Cats-musikaalielokuvasta on jälkikäteen digitaalisesti poistettu hahmojen peräreiät. Mielestäni ratkaisu on erikoinen, koska sikäli kuin arvostelut pitävät paikkansa, on koko elokuva jotakuinkin sieltä perästä kotoisin.

Janne Leipijärvi

Mitä pidit jutusta?
+1
2
+1
0
+1
6
+1
0
+1
1
+1
0

Kolumnit

Suvi Kauranen

Kalsaripäivä

Aiheutin taannoin jälkikasvulleni häpeän hetkiä tunnustamalla julkisesti, televisoidussa haastattelussa, että sunnuntait...
Kimmo Sahlman

Annus horribilis

  Tästä vuodenvaihteesta voisi sanoa, että ojasta allikkoon. Luottavin mielin hyvästeltiin...

Viikon kysymys

Rauhoittuuko Yhdysvaltain tilanne vallanvaihdon jälkeen?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa