Viihde

Flamenco vie mukanaan lauantaina

La Zingara ja David Manzano tuovat aidon flamencon Sevillasta Fuengirolaan.

La Zingara on suomalaissyntyinen flamencotanssija Sevillasta. Hän on harvinainen ilmestys, todennäköisesti ainoa suomalainen, joka on flamencotanssin uralla edennyt koko Espanjan arvostamaksi taiteilijaksi. Kati Vyyryläinen – La Zingara on raivannut tiensä sisään Sevillan flamencopiireihin. Menestys on vaatinut kovaa työtä, intohimoa ja lahjakkuutta.

 

La Zingara esiintyy David Manzano -nimisen kitaristi/laulajan kanssa. Heidän yhteinen esityksensä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua flamencoon sekä tanssina että musiikkina. Tämä on sitä oikeaa flamencoa, ei taustanauhoilla toteutettua turisteille suunnattua ryhmätanssia.

La Zingara ja Manzano esiintyvät ravintola Kukossa lauantaina 28.11. klo 15. Liput kannattaa noutaa ajoissa Meriaturin Infosta Centro Finlandiasta. Varauksen voi tehdä myös puhelimitse +34 646 111 203. Liput ennakkoon 8€ ja ovelta 10€.

Korona-aika on ollut haasteellista myös flamenco -taiteilijoille. Keikkoja on ollut todella vähän. Siksipä La Zingara -kaksikko on täynnä intoa ja energiaa lauantain keikalle saapuessaan.

Lue lisää aiheesta: https://fuengirola.fi/flamenco-tanssija-syvien-tunteiden-taidokas-tulkki/

 

 

Mitä pidit jutusta?
+1
11
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1

Kolumnit

Suvi Kauranen

Kalsaripäivä

Aiheutin taannoin jälkikasvulleni häpeän hetkiä tunnustamalla julkisesti, televisoidussa haastattelussa, että sunnuntait...
Kimmo Sahlman

Annus horribilis

  Tästä vuodenvaihteesta voisi sanoa, että ojasta allikkoon. Luottavin mielin hyvästeltiin...

Viikon kysymys

Rauhoittuuko Yhdysvaltain tilanne vallanvaihdon jälkeen?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa