Koronaseuranta Uutiset

Finnair peruu lentoja, myös Málagan reitti listalla

Koronavirus vaikuttaa jatkossa matkustamiseen radikaalisti. Finnair tiedotti tänä aamuna peruvansa noin 90% noin normaaleista lentovuoroistaan.

Myös Málagan reitti lakkautetaan väliaikaisesti huhtikuun alussa. Toistaiseksi tiedotteessa ei kerrota maaliskuun lopun lentojen kohtalosta, kerromme heti kun saamme selville, miten niiden kanssa toimitaan. Finnair ilmoittaa, että se peruu useita lentoja jo 16.3. alkaen.

-Perumme lentoja järjestelmistämme vaiheittain. Tässä vaiheessa perumme lentoja kesäkuun loppuun asti. Tilanteen laantuessa pyrimme lisäämään lentoja ja reittejä liikenneohjelmaan, tiedotteessa sanotaan.
Huhtikuussa Finnair lentää joitain kotimaan- ja joitain Euroopan reittejä. Mannerten välisistä lennoista listalla säilyy ainoastaan Tokion lennot.

Tilanne vaikuttaa lentoihin jo nyt. Esimerkiksi aikataulun mukaan viime yönä 0.25 lähtevä kone Málagasta Helsinkiin ei ole vieläkään lähtenyt. Arvioitu lähtöaika on klo 11.15.

Pääset tästä Finnairin tiedotteeseen. Siitä löytyvät myös yksityiskohtaiset ohjeet kuinka toimia, jos lentosi perutaan. https://www.finnair.com/fi-fi/tietoa-lennoista/matkustustiedotteet

Lisää uutisia aiheesta; https://fuengirola.fi/category/koronaseuranta/

Mitä pidit jutusta?
+1
35
+1
0
+1
0
+1
2
+1
10
+1
6

Kolumnit

Kimmo Sahlman

Valtion kyydillä

  Koirat odottivat kintut ristissä ulospääsyä, joten päätimme ulkoiluttaa yhdessä. Vaikkakin...
Vesa Uusi-Kilponen

Eläkkeellä?

  Eläkeläinen on mielestäni hyvinkin hyvässä asemassa nykytilanteessa. Työllä hankittu elintaso,...

Viikon kysymys

Kumpi maa mielestäsi hoitaa koronakriisiä paremmin?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa