Matkailu Uutiset

Finnair laajentaa koronatestauspalveluaan ja tarjoaa jatkossa myös PCR-testausta

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Finnair täydentää koronatestauspalveluaan ja tarjoaa jatkossa myös PCR-testausta 99 euron hintaan. Negatiivinen koronatestitodistus on maahantulon edellytyksenä useissa maissa, erityisesti jos matkustaja ei ole täysin rokotettu. Finnair on jo aiemmin tarjonnut Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyydessä olevassa toimipisteessä 65 euroa maksavaa pika-antigeenitestausta.  

 

PCR-testauksen suorittaa Finnair Terveyspalvelut ja se on saatavilla ajanvarauksella 28.9. alkaen Finnairin pääkonttorissa lentoaseman läheisyydessä Vantaalla osoitteessa Tietotie 9. Testin voi varata netissä osoitteessa finnairtest.mbooking.fi. Varauksen voi tehdä suomalaisella henkilötunnuksella tai jos sellaista ei ole, syntymäajalla. PCR-testin tuloksen ja englanninkielisen todistuksen saa digitaalisesti seuraavana aamuna kello 9 mennessä, ja testitulos siirtyy myös Omakantaan.

“Asiakkaamme ovat löytäneet hyvin Finnairin koronatestauspalvelun, ja olemme iloisia voidessamme laajentaa tarjontaamme myös PCR-testeihin. Etenkin moniin Aasian maihin matkustettaessa myös täysin rokotetuilta vaaditaan yhä lisäksi PCR-testitodistusta,” kertoo Finnairin turvallisuusjohtaja Kaarlo Karvonen. ”Testauksen hinta on Suomessa edelleen monia muita maita kalliimpi, ja haluamme osaltamme tukea matkustuksen käynnistymistä tuomalla tarjolle kohtuuhintaisemman vaihtoehdon.

 

Lähde: Finnair tiedote

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Jo on aikakin

Espanjassa käyttökelpoista ruokaa menee yli 1.3 miljoonaa tonnia vuodessa kaatopaikalle. Nyt...

Paratiisista

Ylen ja espanjalaisen Mediapro-yhtiön yhteistuotantona toteutetun Paratiisi -tv-sarjan toisen tuotantokauden kuvaukset...

Yksin!

Minulta silloin tällöin kysytään, olenko tosiaan ihan yksin, ilman puolisoa. Kysymys...

Viikon kysymys

Kaipaatko kättelyä?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa