Blogi

Festivaalihurmosta

Neljäs Fugefest potkaistaan käyntiin tänään klo 17. Mittavat järjestelyt on saatu loppusuoralle ja festarikansa on virittynyt viettämään musiikin ja yhdessäolon juhlaa. Viime hetken järjestelyihin sääennusteet toivat oman mausteensa, katoksia ja telttoja on etsitty pitkin Andaluciaa, kuiva festarivieras viihtyy varmasti märkää paremmin.

Torstaina iltapäivällä sääennusteet onneksi muuttuivat myös lauantain osalta hieman armollisemmiksi. Aamulla näyttäisi tulevan kunnolla vettä, mutta iltapuolella pisaroita näkyy huomattavasti vähemmän.

Melkoisen pyörityksen tällainen viikonlopun juhla saa aikaiseksi. Suomalaisia tuntuu tulevan joka kulmasta vastaan ja festarituristit ovat huomattavan iloluontoista väkeä. Nauru ja laulu raikaa ravintoloissa ja pubeissa.

Itse festarilla tunnelma kipuaa varmasti monta kertaa kattoon. Monelle se odotetuin esiintyjä on Pelle Miljoona OY legendaarisessa kokoonpanossa, jollekin toiselle Lauri Tähkä tai Lea Laven on tunteita nostattava artisti. Kaikille löytyy jotain, mistä iloita.

Moni Aurinkorannikon yrittäjä saa myös mukavan startin alkavaan talveen Fugefest -viikosta. Viikko kiirettä pistää toiminnan käyntiin, ja samalla moodilla on hyvä painaa jouluun saakka. Sitten pieni lepo, ja kevään hulinat käyntiin.

Pääkirjoitus

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Asiasanat

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa