Pikauutiset

Espanjan uutiskatsaus 21.2.2020

 

Barcelonan F1-testeissä ovat suomalaiset päässeet vauhtiin ja testirupeaman pohja-ajasta vastasi eilen Valtteri Bottas. Räikkönen ei ole vielä päässyt Alfansa rattiin.

Aurinkorannikon suomalaiset saavat nykyään paljon palstatilaa Suomen mediassa niin hyvässä kuin pahassa. Osa artikkeleista täyttää roskajournalismin tunnusmerkistön täysin, mutta osa artikkeleista on todella hyviä, kuten esimerkiksi oheisen linkin takaa löytyvä erinomainen artikkeli, jossa pohditaan Suomen ja Espanjan elintapojen erilaisuuksia.

Linkki: https://www.is.fi/matkat/art-2000006414905.html?ref=rss

Superpesiksen kausi avataan Fugessa 25-26.4.2020 suunnitelmien mukaan ja lippuja voi ostaa 11 eri pisteestä. Myyntipaikat ja muun infon löydät linkistä: https://www.superpesis.fi/uutiset/superpesiskausi-kayntiin-fuengirolassa-25-26.4-11-ennakkolippujen-myyntipistetta-aurinkorannikolla/

Lähteet:

Laprovincia.es, Elpais.com, Elmundo.com, Rtve.es, Diariosur.es, Malagahoy.es, Ampparit.com

Espanjan tv-kanavien uutislähetykset.

Teksti: M. Aaltonen

Huom. Uutiskatsauksissa olevat materiaalit ovat tulkinnallisia ja niissä esiintyy usein virheitä. Tämä johtuu siitä, ettei espanjalaisella journalistisella käytännöllä ole samanlaista todentamisen käytäntöä kuin Suomessa. Näin ollen osa espanjalaisista uutisista saattaakin olla puhtaasti spekulatiivisia, jotka on kirjoitettu faktuaalisen tiedon ja uutisen muotoon. Lisäksi käännösvaiheessa saattaa tapahtua merkitysten muuttumista, joten suhtaudu uutiskatsauksissa esitettyyn ”tietoon” varauksella.

Mitä pidit jutusta?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Viikon kysymys

Milloin suunnittelet matkustavasi Espanjaan seuraavan kerran?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa