Viihde

Eroottisia tapaksia pian taas tarjolla

Tapakset saavat taas kielet lipomaan huulia.

Jo perinteiseksi muodostunut Ruta de la Tapa Erótica -tapahtuma saapuu jälleen värittämään ja maustamaan ravintolaelämää.

Tämänvuotinen, nyt jo 12. kertaa järjestettävä Ruta de la Tapa Erótica alkaa 30.10 ja pikkutuhmaa purtavaa on tarjolla 15.11. asti.

Ideana on, että kaupungin baarit tarjoilevat reilun parin viikon ajan tavalla tai toisella eroottisia tapaksia. Erotiikka voi tihkua esimerkiksi annoksen ulkonäöstä tai nimestä, miksei vaikka molemmista.

Tänä vuonna tapahtumassa on mukana 71 ravitsemusliikettä ympäri kaupunkia. Mukana olevista baareista saa 2,5 eurolla juoman ja tapan.

Tapahtuman nimessä oleva ruta, eli reitti, viittaa siihen, että mukana olevista ravintoloista voi rakentaa itselleen myös reitin, eli käydä useammassa paikassa. Jokaisessa baarissa eroottisen tapaksen nautittuaan saa leiman korttiin, ja kun tapahtuman aikana kasassa on kymmenen leimaa, saa pienen yllätyksen. Tänä vuonna hygieniasyistä kortit ovat virtuaalisia, eli ne ladataan älypuhelimeen.

Mitä pidit jutusta?
+1
36
+1
5
+1
3
+1
6
+1
2
+1
5

Kolumnit

Suvi Kauranen

Kalsaripäivä

Aiheutin taannoin jälkikasvulleni häpeän hetkiä tunnustamalla julkisesti, televisoidussa haastattelussa, että sunnuntait...
Kimmo Sahlman

Annus horribilis

Tästä vuodenvaihteesta voisi sanoa, että ojasta allikkoon. Luottavin mielin hyvästeltiin vanha...

Viikon kysymys

Jos kunnallisvaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa