Uutiset Viihde

Enrique Iglesias vastaanotti arvostetun musiikkipalkinnon

Enrique Iglesias kerää ehkä naisia vähemmän kuin isänsä, mutta palkintokaappi täyttyy hyvää vauhtia. (Kuva: Iglesiasin instagram)

Toisen polven laulajahurmuri Enrique Iglesias sai osakseen poikkeuksellisen kunnian musiikkilehti Billboardin järjestämässä Billboard Latin Music Awards -gaalassa.

Iglesias palkittiin Top Latin Artist of All Time -palkinnolla gaalassa, joka järjestettiin BB&T Centerissä, Miamin kupeessa, Floridassa. Palkinnon hänelle ojensi pitkäaikainen yhteistyökumppani ja ystävä, räppäri Pitbull, jota Iglesias kiitteli myös palkintopuheessaan.

Kyseessä oli yksi ensimmäisistä kansainvälisesti merkittävistä gaaloista, joissa on koronapandemian puhkeamisen jälkeen ollut paikalla sekä yleisöä että live-esiintyjiä.

Enrique Iglesias on yli 25-vuotisen uransa aikana voittanut vuosittain järjestettävissä Billboard Latin Music Awards -gaaloissa pokannut jo 47 palkintoa, mikä on enemmän kuin kukaan muu. Iglesiaksen levyjä on maailmanlaajuisesti myyty arviolta jopa 180 miljoonaa kappaletta.

Iglesiaksen suurimpiin hitteihin kuuluvat mm. kappaleet Bailamos, Hero, Súbeme la Radio ja Bailando.

Vuosi 2020 on ollut Iglesiasille hyvä myös siviilielämässä. Hänen ja ex-tennistähti Anna Kournikovan kolmas yhteinen lapsi syntyi tammikuussa.

Mitä pidit jutusta?
+1
34
+1
2
+1
1
+1
1
+1
0
+1
1

Kolumnit

Kimmo Sahlman

Nyt se alkaa

  Siis joulunvietto, edessä on pitkä viikonloppu, meille espanjasuomalaisille sunnuntai on...

Viikon kysymys

Jos kunnallisvaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa