Ravintolat

Eksotiikkaa ja tyylikkyyttä

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Sizzlerin isolle ja tyylikkäälle terassille on helppo astua sisään

Rafaelin aukiolla Los Bolichesissa avattiin keväällä uusi eksoottinen ravintola. Sizzler tarjoaa makuja sekä intiasta että Meksikosta.

Rafaelin aukiolla Los Bolichesissa avattiin viime keväänä uusi eksoottinen ravintola. Sizzler tarjoaa makuja sekä intiasta että Meksikosta.

Sizzler avautuu aukiolle erittäin houkuttelevan näköisenä. Sisustuksessa on käytetty laadukkaita elementtejä ja suunnittelijalla on ollut silmää tyylikkäille kalusteille. Isolle terassille on helppo astua sisään.

Sizzlers on sekä ruokalistaltaan, henkilökunnaltaan että tunnelmaltaan kansainvälinen paikka. On hauska kuunnella kielien sekamelskaa, asiakkaita tuntuu olevan kaikkialta maailmasta. Miksi ei olisi, hyvin valmistetut meksikolaiset ja intialaiset ateriat puhuttelevat ihmisiä kaikkialla.

  Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Sizzlerin henkilökunta on kansainvälistä.

Testiryhmämme pääsi kokeilemaan montaa erilaista makua molemmista maista. Esimerkiksi pienet tacot ja fajitakset olivat herkullisia makuja meksikosta, Intian puolelta chicken korma oli viedä kielen mennessään. Sizzlersin lista on varsin laaja, siitä jokainen löytää varmasti itselleen omat suosikkinsa.

  Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Meksikon herkut, tacot

Yksi kiva ravintolan erikoisuuksista on itse pöydässä kuumalla kivellä kypsennettävä liha. Kypsyyden voi säädellä juuri haluamakseen ja ruoan valmistaminen on oma pikku ohjelmanumeronsa illan viihdykkeeksi.

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Normaalia kohti

Lähes nollasta lähdettiin. Nyt ollaan jo samalla pelikentällä normaalivuosien kanssa. Pientä...

Viikon kysymys

Mitä mieltä olet koronapassista?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa