The Crown -tähti joutui sairaalaan Espanjassa

 

Suoratoistopalvelu Netflixin The Crown -sarjan neljättä kautta kuvattiin pari kuukautta myös Espanjassa. Prinsessa Dianaa näyttelevä Emma Corrin on nyt paljastanut, että nuo kuvaukset olivat hänen osaltaan hankalat.

– Olen astmaatikko, ja olin kärsinyt yskästä jo jonkin aikaa. Sitten kuvasimme jääkylmässä uima-altaassa kohtauksen, jossa minun piti kirjaimellisesti polkea vettä pysyäkseni hengissä, Corrin kertoi englantilaiselle Glamour Magazinelle.

Kuvausten jälkeen näyttelijöiden oli tarkoitus lentää takaisin Englantiin ja matkalla lentokentälle Corrin poikkesi sairaalaan hakeakseen antibiootteja. Sairaalassa hänet laitettiin kuitenkin happitestiin, joka osoitti että hänen happitasonsa olivat huolestuttavan alhaiset, joten hänet otettiin sairaalaan sisään.

Kuningatar Elisabethin elämästä kertova The Crown on noussut yhdeksi Netflixin suurimmista suosikeista. Sarjan neljäs kausi julkaistiin vajaa viikko sitten. Neljättä kautta kuvattiin pari kuukautta myös Espanjassa. Sarjan tapahtumissa Espanjassa kuvattu osuus kertoo prinssi Charlesin ja prinsessa Dianan Australian kiertueesta vuonna 1983.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Sää
Mainos
Viikon kysymys

Onko Venäjä uhka Suomen itsenäisyydelle?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...