Viihde

Club for Five tarjoilee joulutunnelmaa striiminä

Club for Five on esiintynyt erilaisilla estradeilla Kiinan yli 300 miljoonan katsojan missikisoista kotimaisten salien kautta Suomen tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolle. (Kuva: Marek Sabogal)

Kaiken ikävän ohessa koronapandemia tarjoaa sentään jotain hyvääkin. Kuten esimerkiksi tilaisuuden nauttia yhden Suomen kuuluisimman a cappella -yhtyee, Club for Fiven joulukonsertista striimin kautta.

 

Kotimaisen, maata kiertävän rekiretken sijaan huippusuosittu viisikko lähettää tänä vuonna suorana livestriiminä jouluisen konserttinsa upeasta Naantalin kirkosta, keskeltä Pohjolan joulun taikaa lauantaina 19.12. klo 18 Suomen aikaa. Tämän jälkeen tallenne on katsottavissa aina tapaninpäivään asti. Konsertin voi siis katsoa itselleen sopivana ajankohtana, vaikka ei ehtisi live-esitykseen mukaan.

Jos siis jouluinen Suomi-ikävä on iskemässä, haluat muuten vaan tuoda pyhiin ripauksen joulufiilistä kotikonnuilta tai haluat vaikkapa aineettoman joululahjan ”pukinkonttiin”, tässä on siihen oiva tilaisuus. Konserttiohjelma on valikoima niin perinteisiä, rakkaimpia joululauluja kuin reippaampaakin meininkiä. Konsertin hinta on 10 euroa. Tarkempia tietoja löytyy esimerkiksi yhtyeen kotisivulta clubforfive.fi.

Mitä pidit jutusta?
+1
11
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1

Kolumnit

Suvi Kauranen

Kalsaripäivä

Aiheutin taannoin jälkikasvulleni häpeän hetkiä tunnustamalla julkisesti, televisoidussa haastattelussa, että sunnuntait...
Kimmo Sahlman

Annus horribilis

  Tästä vuodenvaihteesta voisi sanoa, että ojasta allikkoon. Luottavin mielin hyvästeltiin...

Viikon kysymys

Rauhoittuuko Yhdysvaltain tilanne vallanvaihdon jälkeen?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa