Matkailu

Caminito del Rey avautuu jälleen vaeltajille

Vain noin tunnin ajomatkan päässä Fuengirolasta sijaitseva Caminito del Rey on noin seitsemän kilometrin mittainen vaelluspolkui, joka kulkee jylhissä maisemissa vuorenseinämään pultattuja puusiltoja pitkin.

 

Yksi Málagan ja koko Andalusian viehättävimmistä turistinähtävyyksistä avautuu kävijöille jälleen perjantaina, 18.12.

Niin sanottu ”Kuninkaan polku” eli Caminito del Rey -vaelluspolku otetaan jälleen käyttöön, kun koronarajoitusten purkaminen sallii perjantaista alkaen liikumisen provinssista toiseen.

Caminito suljettiin yleisöltä jo toistamiseen pandemian vuoksi marraskuun 10. päivänä, kun liikkuminen kaupunkien välillä kiellettiin. Nyt kun ihmiset pääsevät jälleen vapaammin liikkumaan, myös Caminito on valmiina ottamaan vastaan retkeilijöitä.

Perjantaista alkaen Kuninkaan polulle pääsee joka päivä, paitsi 24., 25. ja 31. joulukuuta sekä 1. tammikuuta. Tammikuun toisesta päivästä alkaen caminito on auki normaalien talviaukiolojen mukaisesti perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 9.30-15.00.

Normaalien vaeltamiseen liittyvien turvatoimien lisäksi alueella on käytössä täydet toimet myös koronaviruksen varalta. Näihin sisältyy mm. se että käsidesiä saatavilla pitkin reittiä. Myös kävijämäärää on rajoitettu, joten liput kannattaa hankkia hyvissä ajoin.

Mitä pidit jutusta?
+1
78
+1
5
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0

Kolumnit

Hannu Korhonen

Käymälänero?

  Nykyisessä yhteiskunnan talouskurimuksessa on hyvä pohtia keinoja valtion kassan parantamiseksi....

Viikon kysymys

Aiotko ottaa korona-rokotteen?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa