Viihde

Breaking news: Tuomari Nurmio palaa lavalle Fuengirolassa

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Tuomari Nurmio ei päästä yleisöään helpolla. Keikat ovat täysipainoisia elämyksiä.

-En ole koskenut kitaraan sitten synttärijuhlieni marraskuussa. Tai taisin vähän soitella studiossa tässä alkuvuodesta. Nyt on kuitenkin mukava taas ottaa kitara mukaan reissuun ja nousta lavalle, sanoo syksyllä 70 vuotta täyttänyt taiteilija Tuomari Nurmio.

 

 

Nurmio saapuu lyhyelle lomalle Aurinkorannikolle äitienpäivänä. Mies pakkaa mukaan kitaran ja esiintyy ravintola Kukossa ensi perjantaina 14.5.

Nurmio on taiteilijana tinkimätön. Hän on tehnyt urallaan populaarimusiikkia monipuolisemmin kuin kenties kukaan muu suomalainen. Uralle on mahtunut rokkia, bluesia, countryä, iskelmää, rautalankaa ja paljon sellaista musiikkia, mitä on mahdoton lokeroida mihinkään laatikkoon. Kaikki Nurmion tekeminen on erilaisuudestaan huolimatta näyttänyt ja kuulostanut häneltä itseltään.

Joku aika sitten Hesari haastatteli Nurmiota ja hän ilmoitti haastattelussa lopettavansa biisien tekemisen. Haastattelu ymmärrettiin monin paikon niin, että mies on laittanut kitaran naulaan eikä enää edes keikkaile. Kun korona vielä vei mahdollisuudet keikkailla, moni todella luuli, että Nurmion ura on taputeltu.

-Sellaisia väärinkäsityksiä todellakin pääsi syntymään. En missään vaiheessa ajatellut lopettaa keikkailua kokonaan. Tässä kävi vielä niinkin, että puoli vahingossa alkoi uutta materiaalia syntymään ja ensi viikolla ilmestyy uusi single, kesäkuussa pitkäsoitto, Nurmio nauraa puhelimessa.

Tuomari Nurmio esiintyy Fuengirolassa ravintola Kukossa perjantaina 14.5. Liput ovat jo varattavissa, niitä voi varata soittamalla +34 646 111 203 tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen [email protected] . Ennakkoon varattuna lippu maksaa 15€, mikäli ovelle jää myytävää, silloin lipun hinta on 19€

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa