Uutiset Viihde

Belén Cuesta kisaamassa Oscar-palkinnosta

Belén Cuestan tähdittämä elokuva La trinchera infinita (Viimeinen Juoksuhauta) on nähtävissä mm. Netflixissä. (Kuva: elokuvan instagram)

Fuengirolalainen näyttelijätär Belén Cuesta tähdittää naispääosassa elokuvaa La trinchera infinita, joka on Espanjan ehdokas vuoden parhaan vieraskielisen elokuvan Oscariin.

Espanjan elokuva-akatemia on valinnut elkuvan La trinchera infinita (Viimeinen Juoksuhauta) edustamaan Espanjaa Oscar-gaalan kategoriaan Paras kansainvälinen elokuva.

La trinchera infinita on Espanjan sisällisotaan sijoittuva historiallinen draama, jonka pääosissa nähdään malagalainen Antonio de la Torre ja fuengirolalainen Belén Cuesta. Aurinkorannikolla saadaan siis todella jännittää omien puolesta.

Belén Cuesta syntyi vuonna 1984 Sevillassa, ja muutti perheensä mukana jo lapsena Fuengirolaan, missä vietti niin lapsuutensa kuin nuoruutensakin. Näyttelijäksi hän opiskeli Escuela Superior de Arte Dramáticossa, Málagassa. Nykyään hän asuu Madridissa.

Belén Cuesta on jo ehtinyt voittaa ”Espanjan oscarin” eli Goya-palkinnon pääroolistaan samassa elokuvassa. Hän on viime vuosina näytellyt pääosaa lukuisissa muissakin elokuvissa ja on tätä nykyä mukana myös supersuositussa Netflixin Rahapaja sarjassa.

Mitä pidit jutusta?
+1
6
+1
0
+1
0
+1
0
+1
2
+1
1

Kolumnit

Mika Heikkilä

Shoppailumania

Korona-aikana olen löytänyt verkkokaupat. Kivijalkakauppojen kannattajalle se aiheuttaa suurta syyllisyyttä. Olen...

Viikon kysymys

Uskaltaisitko mennä kuljettajattoman linja-auton kyytiin?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa