Uutiset

Aurinkorannikon koronalukemat edelleen laskussa

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Muutaman viikon takaisista huippuluvuista esimerkiksi ilmaantuvuusluku on pudonnut lähes puoleen.

 

Tämän viikon tiistaina 17.8. koronatapausten keskimääräinen ilmaantuvuusluku koko Andalusian itsehallintoalueella oli 457 (100.000 asukasta kohti). Málagan provinssissa vastaava luku oli 505.

Aurinkorannikon kaupungeissa tiistaina kirjatut ilmaantuvuusluvut olivat:

  • Fuengirola: 368
  • Mijas: 347
  • Benalmádena: 564
  • Torremolinos: 500
  • Málaga: 621
  • Marbella: 519

Rokotuskampanja etenee Andalusiassa edelleen vauhdilla. Tiistaina 17.8. päivätyn tilaston mukaan yli 12 vuotiaista Andalusiassa oli vähintään yhden rokoteannoksen saanut 84, 6% ja 72,6% oli saanut molemmat annokset.

Laaja rokotekattavuus näkyy myös sairaalahoidon tarpeessa. Vaikka tartuntatapausten määrä on viime viikkoina ollut korkea, on tilanne sairaaloissa säilynyt pääosin paineettomana.

Tällä hetkellä Málagan provinssissa sairaaloiden tilanne on Andalusian hankalin. Provinssin sairaaloissa oli 17.8 kaikkiaan 409 koronapotilasta. Viidennen aallon toistaiseksi korkein luku kirjattiin 4.8. jolloin sairaalahoidossa oli 505 koronapotilasta. Luvut ovat edelleen melko alhaisia, kun niitä verrataan koko pandemia-ajan huippuun, joka oli helmikuussa, kolmannen aallon jyllätessä. Tuolloin Málagan provinssissa oli pahimmillaan 1010 koronapotilasta sairaalahoidossa.

Tehohoidossa Málagan provinssissa oli 17.8. kaikkiaan 66 koronapotilasta. Viidennen aallon huippu oli 5.8. jolloin potilaita oli 99. Pandemian huippuluku oli helmikuussa 129.

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa