Argentiinan herkut avotulella

Ravintola Ponchosissa tarjoillaan reilua lihaa

Heti alkuun on syytä tehdä selväksi, että kun puhutaan hyvästä Argentiinalaisesta ravintolasta, puhutaan hyvästä pihvistä. Ravintola Ponchos tuottaa lihansa suoraan Argentiinan Pampalta, joten se on varmasti hyvää ja laadukasta.

Argentiinalaisiin perinteisiin kuuluu, että liha valmistetaan avotulella oikeassa hiiligrillissä. Näin tapahtuu myös Ponchos-ravintolassa. Kunnon hiiligrilli antaa lihalle mukavan savuisen aromin.

Grillimakkarat tulella

Testiryhmämme kokeili kolmea erilaista pihviä. Tarjolla oli sisäfilee, ullkofilee ja entrecote. Kaikki olivat mureita ja hyviä. Kolmen hengen ryhmä äänesti maultaan parhaaksi entrecoten. Siinä mukana ollut rasva oli sulanut olemattomiin meheyttämään lihaa vielä entisestään.

Ponchoksen lihat eivät juuri kastikkeita kaipaa. Ne sulavat suussa sellaisenaan. Salsan ystäville on toki saatavilla laaja kirjo erilaisia kastikkeita. Ainakin alkuruokien kanssa kannattaa ehdottomasti kokeilla chimichurria, joka on öljy-viinietikkapohjainen yrttikastike.

salsakastike

 

Pelkkää lihaa ei ravintolassa ole tarkoitus syödä. Alkuruoista löytyy monenlaista Argentiinan erikoisuutta ja perinteisiä keittoja ja salaatteja. Pihvin kanssa tarjoillaan herkullisia kasviksia tai uuniperunaa.

Ponchos sijaitsee Fuengirolan keskustassa samalla kadulla hotelli Las Palmerasin kanssa.

 

Mitä mieltä olit kirjoituksesta?
  • Hyödyllinen (8)
  • Mielenkiintoinen (4)
  • Erinomainen (1)
  • Tylsä (1)
  • Vanha uutinen (0)