Koronaseuranta Uutiset

Aplodit ovat osoitus kiitollisuudesta

Aurinkorannikolla asuvat suomalaiset ovat päässeet todistamaan jo monena iltana liikuttavaa hetkeä, jolloin terveydenhuoltoalan ammattilaiset saavat osakseen raikuvat aplodit.

 

 

Joka ilta kahdeksalta kaikki menevät ulos parvekkeilleen ja terasseilleen tai nojailevat ulos ikkunoistaan taputtaen, viheltäen sekä hurraten koronaa vastaan taisteleville ammattilaisille.

Kyseessä on sosiaalisen median kautta levinnyt tempaus, jolla halutaan osoittaa kiitollisuutta lääkäreille, sairaanhoitajille ja muille, jotka tekevät nyt tärkeää työtä koronaa vastaan.

Kyseessä on koko Espanjan läpi levinnyt tempaus, joka alkoi lauantaina. Ensimmäisenä iltana aplodit annettiin kello 22, mutta tempausta aikaistettiin, jotta perheen pienimmät pääsevät mukaan.

Eri puolilla maata ja eri kaupungeissa tempaus on saanut myös uusia piirteitä iltojen mittaan. Aplodien lisäksi on muun muassa soitettu musiikkia, laulettu, tanssittu ja vilkuteltu valoja. Nämä tempaukset ovat tuoneet iloa ja toivoa ihmisten elämään.

Jokailtaiset aplodit ovat hyvä osoitus yhteisöllisyydestä, solidaarisuudesta ja siitä, että ikävän tilanteen keskellä ihmiset haluavat säilyttää positiivisuuden ja osoittaa inhimillisyyttä.

Mitä pidit jutusta?
+1
94
+1
28
+1
1
+1
0
+1
1
+1
0

Kolumnit

Suvi Kauranen

Kakkajuttu

  Osa ihmisistä ei, häveliäisyyssyistä, voi lausua sanaa uloste tai kakka...
Hannu Korhonen

Käymälänero?

  Nykyisessä yhteiskunnan talouskurimuksessa on hyvä pohtia keinoja valtion kassan parantamiseksi....

Viikon kysymys

Aiotko ottaa korona-rokotteen?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa