Yritysuutiset

Anni’s Vital Shop täyttää 30 vuotta

Lokakuun 14. päivänä tulee kuluneeksi tasan 30 vuotta siitä, kun Anni Dahms aloitti Aurinkorannikolla terveys- ja luontaistuotealan toiminnan, joka jatkuu edelleen Anni’s Vital Shopin nimellä.

 

Vuonna 1990 kaikki alkoi varsin pienestä. Anni oli tuolloisen miehensä kanssa matkatoimisto Tjäreborgin palveluksessa, tehtävänään tarjota matkailijoille monenlaisia terveyspalveluja, tietoja esimerkiksi kasvisruoista, ja vitamiinien ja mineraalien mittaamista. Toiminnan ensimmäiset askeleet otettiin Torreblancassa, nykyisessä Gardenia Park hotellissa, joka silloin toimi nimellä Stella Polaris.

30 vudessa myös Anni Dahmsin toiminta terveysalalla on vaihtanut nimeä.

– Alkuun toimimme Torreblancassa kahdeksan neliömetrin kokoisessa Helseshoppen-nimisessä puodissa. Tuolloin yrityksen nimi oli Terveys- ja kulttuurikeskus, Anni muistelee.

Melko pian myös hänen nuorin poikansa Nils liittyi yrityksen toimintaan, ja hän on tänä päivänä yrityksen toinen omistaja.

Muutaman vuoden kuluttua Anni ja Nils päättivät keskittää tointansa luontaistuotemyymälän ympärille ja vaihtaa samalla yrityksen nimen. Ensimmäinen Anni’s Vital Shop avattiin Los Bolichesiin vuonna 1994. Sittemmin liikkeitä on avattu Nerjaan, Mijasin Carrefouriin ja aikanaan myös Centro Finlandiaan.

Parhaimmillaan liikkeitä oli peräti viisi.

– Se oli epäinhimillisen raskasta, joten päätimme sulkea vähiten tuottavat liikkeet ja keskittyä parhaiten toimiviin, Anni Dahms toteaa.

Tällä hetkellä Anni’s Vital Shopilla on kaksi myymälää: toinen Los Bolichesissa Fuengirolassa ja toinen Elviriassa Marbellassa.

Juhlapäivänä 14.10. Anni’s Vital Shopin 30-vuotista historiaa juhlistetaan erikoistarjousten merkeissä molemmissa myymälöissä samoin kuin verkkokaupassakin.

Mitä pidit jutusta?
+1
55
+1
8
+1
1
+1
2
+1
0
+1
3

Kolumnit

Viikon kysymys

Mitä mieltä olet kellojen siirtämisestä talvi- ja kesäajan välillä?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa