Koronaseuranta

Andalusian ja Málagan luvut synkkenevät entisestään – uudet ennätysluvut

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset
Tänään keskiviikkona kirjattiin pandemian ajan uudet ennätyslukemat koronatartunnoissa koko Andalusiassa ja erityisesti Málagan provinssissa.

 

Andalusiassa uusia tartuntoja todettiin yhteensä 6.822:lla ihmisellä. Málagan provinssin uusi päiväkohtainen ennätys kirjattiin lukuun 1.417. Málagan provinssi pitää ykkössijaa myös Andalusian sisäisessä laskennassa, toiseksi eniten tartuntoja todettiin Sevillan provinssissa 1.354 kappaletta.

Málagan alueen sairaaloissa on tällä hetkellä 352 covid potilasta, lisäystä eiliseen on 43 henkilöä. Tehohoidossa on tällä hetkellä 38 potilasta, viisi enemmän kuin eilen. Sairaalapotilaiden määrä kasvaa kovaa vauhtia, se luo painetta terveydenhuoltojärjestelmän kestävyydelle.

Andalusian itsehallintoalueen presidentti Juanma Moreno on syystäkin huolissaan kehityksestä. Hän on vihjannut, että Espanjan keskushallinnon olisi ehkä syytä puuttua tilanteeseen ja antaa koko valtakuntaa koskevia rajoitteita ainakin matkailun ja liikkumisen osalta.

Andalusian johto pitää perjanataina istunnon yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Kyseisessä palaverissa päätetään mahdollisista alueellisista rajoitusten kiristämisistä. Luvut ovat niin kovassa nousussa, että on hyvä syy odottaa rajoitusten kiristymistä. Nykyiset rajoitteet ovat voimassa sunnuntaihin 24.1. saakka, mutta niiden kiristäminen on mahdollista nopeamminkin, mikäli tilanne hallinnon mielestä vaatii toimia.

Lähde: Sur, Málaga Hoy

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa