Uutiset Viihde

Ana Torroja saapuu kesällä Fuengirolaan

Heinäkuussa Marenostrumissa raikaavat Ana Torrojan pop-hitit.

Ensi kesän Marenostrum-keikkojen lista on jälleen täydentynyt kovalla nimellä.

 

Heinäkuun 22. päivä Sohailin linnan viereiselle lavalle nousee Ana Torroja. Hän nousi koko Espanjan tietoisuuteen 1980- ja 90-lukujen kenties koko maan suosituimman pop-yhtyeen Mecanon laulajana.

Mecano oli pop-trio, joka perustettiin Madridissa vuonna 1981. Laulaja Ana Torrojan lisäksi bändin muodostivat Nacho ja José María Cano. Yhtye hajosi vuonna 1998, kun jäsenet lähtivät soolo-urille. Mecano on silti edelleen Espanjan myydyin yhtye. Sen levyjä on maailmanlaajuisesti myyty yli 25 miljoonaa kappaletta.

Ana Torroja on ollut suosittu myös yli 20-vuotisella soolo-urallaan. Hänen menestynein albuminsa on vuonna 1999 ilmestynyt Pasajes de un Sueño.

Fuengirolaan ja Marenostrumiin Torroja saapuu esittämään sekä soolotuotantoaan, että Mecanon suurimpia hittejä. Laulajalla on työn alla myös uusi albumi, josta ensimmäisiä lohkaisuja on jo kuultu singleinä.

Liput konserttiin ovat jo myynnissä osoitteissa marenostrumFuengirola.com ja ticketvip.es. Portit avautuvat konserttipäivänä klo 20.00 ja show alkaa klo 22.00.

Mitä pidit jutusta?
+1
2
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Viikon kysymys

Jos kuntavaalit pidettäisiin nyt, minkä puolueen ehdokasta äänestäisit?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa