Blogi

Amorin nuolia ilmassa

Osallistuin toissa viikolla Aurinkorannikolla aivan uudenlaiseen viihdekonseptiin, joka oli kovin tunteita pintaan nostava, yhteisöllisyyttä lisäävä, iloa tuova ja rakkaudellinen. Kyseessä oli CostAmor-musiikkiviihdeilta, jossa olivat pääosassa yleisön tarinat ja heille tärkeät laulut.

Viihdeillassa koettiin muun muassa tunteikas kosinta, joka tapahtui aivan silmieni edessä livenä ja yleisölle sekä kositulle täytenä yllätyksenä. Vastaus kosintaan oli kaikkien iloksi myönteinen. Erästä toista kaveria pyydettiin bestmaniksi siinä koko yleisön edessä, mutta se oli eri tarina.

Iltaan sisältyi paljon ihania tarinoita siitä, miten monet ovat päätyneet Costalle, mitä he ovat täällä tehneet ja millaisia he ovat. Tarinoissa mentiin pintaa syvemmälle eikä kyyneliltäkään säästytty.

Costa del Solilta on virrannut viime aikoina paljon surullisia tarinoita ihmiskohtaloista eri medioihin. Suomessakin saattaa monelle tulla ihan vääränlainen kuva elämästä Aurinkorannikolla. Monet luulevat, että elämä täällä on pelkkää rikollisuutta ja päihdeongelmia. Se ei ole totta.

Mielestäni on ensiarvoisen tärkeää levittää positiivisuutta ja kertoa myös hyviä uutisia. CostAmor onnistui aivan huikealla tavalla lisäämään ihmisten iloa ja rakkautta, mikä oli aistittavissa ja käsin kosketeltavissa tuossa ensimmäisessä musiikkiviihdeillassa. Jatkoa on onneksi luvassa.

Tapahtumassa oli todellakin Amorin nuolia ilmassa, sillä lähdin sieltä itsekin jatkamaan matkaani ihan rakkauspäissäni. Toivottavasti vastaavanlaisia tapahtumia järjestetään jatkossa enemmänkin, sillä ilon ja rakkauden jakaminen muille lisää kaikkien hyvää oloa ja onnellisuutta.

Aurinkorannikko on täynnä myös tarinoita onnistumisista, saavutuksista ja kauniista hetkistä.

Sonja Riihikangas

Mitä pidit jutusta?
+1
7
+1
22
+1
1
+1
2
+1
0
+1
2

Kolumnit

Viikon kysymys

Mitä suunnitelmia sinulla on juhannukseksi?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa