Ajankohtaista

Aluksi sataa, loppuviikosta aurinkoa

 

Säätila Aurinkorannikolla muuttuu pikkuhiljaa syksyisemmäksi. Toistaiseksi on nautittu suomalaisittain kesäisistä keleistä, tällä viikolla näyttää jo paljon epävakaisemmalta.

Sääsivusto El Tiempo ennustaa sateita maanantaille ja tiistaille. Esimerkikiksi Foreca ja Aemet sen sijaan kertovat tiistain olevan ainoa sadepäivä tällä viikolla. Aemetin mukaan sadekuurojen riski kuitenkin kasvaa jo maanantai-iltana.

Keskiviikko näyttäisi kaikkien ennusteiden mukaan olevan poutainen, torstaissa eri sivustot antavat erilaista ennustetta. El Tiempo ennustaa pientä sadetta torstaille, Foreca ja Aemet lupaavat poutapäivää.

Viikonloppu perjantaista sunnuntaihin on kaikkien ennusteiden mukaan poutainen ja aurinkoinen.

Lämpötiloissa tapahtui menneenä viikonloppuna selvä viileneminen. Ennusteiden mukaan se näyttää nyt pysyvältä, hellelukemia ei enää ole näkyvissä. Lämpötila kuitenkin pysyy kahdenkymmenen tietämissä, eli suojaisilla aurinkoisilla paikoilla on edelleen lämmintä. Yöllä lämpötila laskee alimmillan 16:een asteeseen.

Syksyisin tuulella on suuri merkitys siihen, miltä ilma tuntuu. Tällä viikolla tuuli pysyy kurissa enimmillään El Tiempo ennustaa tuulen nopeudeksi 9km/h, joka suomalaisten käyttämän mittayksikön mukaan on 2,5m/s.

Hyvin tyypillinen lokakuun viikko on siis tulossa. Mukava ulkoilukeli jatkuu, välillä pienet sateet voivat hieman kiusata.

Kolumnit

Pääkirjoitus

Kännissä rattiin

Tällä viikolla julkistettiin tutkimus, jonka mukaan suomalaiset suhtautuvat rattijuopumukseen muihin eurooppalaisiin...
Marjatta Jabe

Muistoja menneestä

Stadilaiset viettivät 10-vuotisjuhliaan. Avajaisissa muistelin omaa nuoruuttani. Vapun jälkeisenä päivänä 1945...

Viikon kysymys

Huolestuttaako rattijuoppojen määrä Espanjan liikenteessä?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa

Varaa saunavuoro: (+34) 646 111 203