Uutiset

Alle 16-vuotias poika pidätettiin koulukiusaamisesta

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Epäilty poika oli erotettu koulusta kahdeksi viikoksi kiusaamisen takia.

Policía Nacional pidätti alkuviikosta Esteponassa sijaitsevan koulun oppilaan epäiltynä koulukavereittensa uhkaamisesta ja heidän rahojensa varastamisesta.

Policía Nacional pidätti alkuviikosta Esteponassa sijaitsevan koulun oppilaan epäiltynä koulukavereittensa uhkaamisesta ja heidän rahojensa varastamisesta.

Yksi Esteponassa sijaitsevan koulun alle 16-vuotiaista oppilaista pidätettiin alkuviikosta, kun yhden koulukiusatun äiti oli tehnyt epäillystä rikosilmoituksen. Pidätysmääräyksen mukaan epäilty oli käyttäytynyt aggressiivisesti kahta oppilasta kohtaan. Hän oli uhkaillut, herjannut ja nöyryyttänyt koulukavereitaan.

Äidin mukaan pidätetty poika oli herjannut ja potkinut hänen poikaansa. Hän oli myös pelotellut poikaa niin paljon, että tämä antoi uhkaajalleen päivittäiseen voileipään tarkoitetut kolikot. Välillä kiusaaja tutki pojan taskut varmistaakseen, ettei hänellä oli enemmän rahaa.

Tutkintaa johtaa erikoisyksikkö

Rikostutkintaa johtaa poliisin perheisiin ja naisiin kohdistuvaa väkivaltaa vastaan erikoistunut yksikkö Unidad de Familia y Atencíon a la Mujer (UFAM).

Poliisi aloitti tutkinnan haastattelemalla epäillyn ja uhrin sekä kyselemällä opettajilta, että olivatko he tietoisia ongelmasta. Koulun opettajat vahvistivat tapahtumat todeksi.

Koulun johto oli jo aloittanut kurinpitotoimet kiusaajaa kohtaan. Hänet oli erotettu koulusta kahdeksi viikoksi.

Tutkijat saivat kuulemisten avulla selvillä, että pidätetyn pojan uhriksi oli joutunut myös toinen teini-ikäinen nuori. Hän oli kokenut aivan vastaavanlaista kiusaamista kuin ensimmäinen uhri.

Poliisit pidättivät alle 16-vuotiaan epäiltynä laittomasta uhkauksesta ja ryöstöstä. Samalla he alkoivat tutkia, löytyykö koulusta vielä lisää uhreja.

Poliisit ilmoittivat pidätyksestä lastensuojeluviranomaisille. Lapsi kuitenkin määrättiin luovutettavaksi vanhempiensa huostaan.

Lähde: Sur

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa