Uutiset

Älä ota poliisista valokuvaa ja muita Espanjan lainsäädännön erikoisuuksia

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Esimerkiksi poliisin kuvaamisesta väärässä tilanteessa voi Espanjassa saada huikeat sakot. Tässä käytetty kuva on kuitenkin sallittua laatua. (Kuva: Wikipedia)

Tiesitkö Espanjan tiukoista laeista, joiden rikkomisesta voi seurata jopa tuhansien eurojen sakot? Rantapallo listasi, mitä Espanjassa ei kannata tehdä.

Tiesitkö Espanjan  tiukoista laeista, joiden rikkomisesta voi seurata jopa tuhansien eurojen sakot? Rantapallo listasi, mitä Espanjassa ei kannata tehdä.

Esimerkiksi Espanjan autolomalla kannattaa pitää mielessä muutama erityisentiukka laki, sillä niiden rikkominen voi keventää matkabudjettia yllättävän suurella summalla.

Muun muassa nopeusrajoitusten noudattamiseen suhtaudutaan Espanjassavakavasti, sillä sakko saattaa rapsahtaa jopa yhden kilometrin ylinopeudesta. Nopeusrajoitukset voivat vaihdella 20 kilometrin tuntivauhdista 130 kilometriin tunnissa.

Myös esimerkiksi rattijuopumuksesta, lapsen turvaistuimen puutteesta sekäpyöräilemisestä ilman kypärää voi joutua maksamaan sakkoja.

Espanjassa paitsi autoa myös kameraa täytyy käsitellä tavallista huolellisemmin. Maassa saattaa nimittäin saada jopa 30.000 euron sakot poliisin valokuvaamisesta, jos sattuu ottamaan kuvan vääränlaisesta tilanteesta.

Myös epäkunnioittavasta käytöksesta virkavaltaa kohtaan voi joutuamaksamaan satojen eurojen sakot.

Lue koko artikkeli täältä:

 

https://www.rantapallo.fi/rantalomat/joko-tunnet-espanjan-erikoiset-lait-naita-sinakin-olet-saattanut-rikkoa-tietamattasi/
Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Fillarimummo

Julkkikseksi pääseminen tai päätyminen on monisyinen asia. Joku saattaa käyttää läjäpäin...

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa