Matkailu Uutiset

Airbnb poistaa 18.000 asuntoa listoiltaan

 Fuengirola.fi | Aurinkorannikon uutiset

Tästä eteenpäin Airbnb:n kautta voi vuokrata vain laillisesti loma-asuntokäyttöön rekisteröityjä asuntoja. Muut verkkopalvelut ovat luvanneet seurata esimerkkiä.

Airbnb poistaa sivustoltaan kaikki Andalusiassa sijaitsevat asunnot, joita ei ole asianmukaisesti rekisteröity lyhytaikaiseen loma-asuntovuokraukseen.  Niistä suurin osa sijaitsee Aurinkorannikolla.

Airbnb poistaa sivustoltaan kaikki Andalusiassa sijaitsevat asunnot, joita ei ole asianmukaisesti rekisteröity lyhytaikaiseen loma-asuntovuokraukseen.  Kohteista suurin osa sijaitsee Aurinkorannikolla.

Loma-asuntoja vuokralle välittävä Airbnb ilmoitti viime viikolla siivoavansa listoiltaan kaikki Andalusiassa sijaitsevat asunnot, joita ei ole voimassa olevien säädösten mukaisesti rekisteröity lyhytaikaiseen vuokrauskäyttöön ja joilta näin ollen puuttuu rekisterinumero.

Airbnb:n sivustolta poistuu näin peräti 18.000 asuntoa. Loma-asuntoa Andalusiasta etsiville jää kuitenkin edelleen 40.800 vaihtoehtoa valittavaksi.

Andalusian tilastojen mukaan suurin osa Airbnb:n sivustolta poistettavista asunnoista sijaitsee Aurinkorannikolla. Toisaalta noin puolet kyseisistä kohteista oli jäänyt kokonaan ilman varauksia viime vuonna.

Muut vastaavat verkkopalvelut ovat myös ilmoittaneet, että ne tästä lähtien vaativat uusilta asiakkailtaan virallista rekisteröintiä.

Lähde: Sur

Mitä pidit jutusta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Kolumnit

Remontteja joka paikassa

Elämme remonttien keskellä. Henkilökohtaisten asunto- ja elämäntaparemonttien ohella koko yhteiskuntamme järjestäytyy...

Malttia

  Tuli, oli ja meni. Vielä muutama viikko sitten hyvästeltiin Covid-19...

Viikon kysymys

Kuunteletko joululauluja?

Katso tulokset

Loading ... Loading ...

Fuengirola.fi Facebookissa