Pääsiäinen tuo taas kulkueet kaduille, katso koko ohjelma

Pääsiäinen on Espanjassa merkittävä juhla. Tänäkin vuonna pääsiäiskulkueet ovat tärkeä osa juhlaa.

Tänä vuonna semana santa alkaa palmusunnuntaina 2.4. ja päättyy pääsiäissunnuntaina 9.4. Kaupungit ja kylät täyttyvät jälleen kulkueista, joissa kannetaan Neitsyt Marian ja Jeesuksen patsaita korokkeilla, eli tronoilla.

Málagan ja Sevillan pääsiäiskulkueet ovat Espanjan näyttävimpiä, mutta jos haluaa päästä pienemmällä vaivalla paikalliseen pääsiäistunnelmaan, löytyy kulkueita jokseenkin joka kylästä ja kaupungista, myös Fuengirolasta.

Tietoja Fuengirolan kulkueista, reiteistä ja aikatauluista löytyy espanjaksi kaupungin nettisivuilta. Osoitteesta www.fuengirola.es/evento/semana-santa/ voi ladata koko pääsiäisviikon täydellisen ohjelmalehtisen.

Suora linkki ohjelmalehtiseen: https://www.fuengirola.es/wp-content/uploads/2023/03/Programa-Semana-Santa-Fuengirola-2023.pdf

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...