Malagalaisille palomiehille provinssin kunnianosoitus

Turkin ja Syyrian maanjäristysalueilla pelastustöihin osallistuneita palomiehiä huomioidaan ’M’ de Málaga tunnustuksella.

Málagan alueelta Turkin ja Syyrian pelastustöihin osallistui kaikkiaan kahdeksan miestä ja yksi nainen. Heidän kunniakseen järjestetään erillinen huomionosoitus Andalusian päivän juhlallisuuksien yhteydessä 28. helmikuuta.

Málagan provinssin hallintoa johtava Francisco Salado kutsui kyseisiä henkilöitä sankareiksi jotka edustavat yhteiskunnan parhaimmistoa.

Palkittavat ovat: Jair Perreira, Jorge Marín, María García, Francisco Javier Luque Sánchez, Pedro Luque Cruz, José Antonio Solano Cárdenas, Antonio Manuel Cobos Manzano, Lorenzo Álvarez Rojo ja Jaime Navarro Ortuño.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Syötkö mämmiä?

View Results

Loading ... Loading ...