Terveyskeskuslääkärit protestoivat

Terveyskeskuslääkärit järjestävät tänään toisen protestilakon Andalusiassa. Lääkärien liitto uhkaa järjestää lakkoja joka keskiviikko toukokuun loppuun saakka, jos protestoijien vaatimuksia ei kuunnella.

Perusterveydenhoidon lääkärit ovat protestoineet pitkään koko maassa, myös Andalusiassa. Lääkärit ja Andalusian autonominen hallitus pääsivät aikaisemmin sopimukseen. Vaatimukset koskivat erityisesti potilasmäärää yhtä työvuoroa kohti. Osapuolet sopivat, että lääkärit vastaanottaisivat enintään 35 potilasta vuoron aikana.

Viime viikolla alkaneiden protestilakkojen tarkoitus on vaatia, että sopimuksesta pidettäisiin kiinni. Lääkärit järjestävät tänään mielenosoituksia Sevillassa, Granadassa ja Córdobassa.

 

Lähteet: Europa press/El País

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...