Esa Pulliaisen sinivalkoista soundia Fuengirolassa

Kun puhutaan sinivalkoisista äänistä, yleensä tarkoitetaan Katri Helenaa tai Kari Tapiota. Vähintään samaan kategoriaan kuuluu Esa Pulliaisen kitarointi. Mies on varsinkin Agents -yhtyeen johtajana luonut oman tunnistettavan tavan yhdistää rautalankaa, rokkia ja iskelmää. Ja se kuulostaa niin suomalaiselta. Mitäpä olisivat Topi Sorsakosken, Baddingin tai Jorma Kääriäisen isoimmat hitit ilman Pulliaisen kitaraa.

Esa Pulliaista on pyritty saamaan keikalle Fuengirolaan jo pitkään. Hän piipahti Agentsien kanssa FugeFestillä vuonna 2015, sen jälkeen koronat ja muut ikävät asiat ovat aina estäneet miehen saapumisen. Nyt minkään ei pitäisi tulla esiintymisten tielle. Esa Pulliainen & Mr. Breathless esiintyvät Kukossa torstaina 19.1. ja perjantaina 20.1.

Bändissä soittaa tuttuja nimiä Agentsista ja muista yhteyksistä. Kun paikalla on myös Suomen Jerry Lee Lewis, on oletettavaa, että keikoilla kuullaan aimo annos vanhaa kunnon rock´n´rollia. Pulliaisen rautalankasoundia kuullaan myös varmasti.

Liput kannattaa varata ajoissa, ne maksavat ennakkoon 20€ ja ovelta 23€. Varauksen voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen [email protected] .

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mitä teet juhannuksena?

View Results

Loading ... Loading ...