Malagan elokuvajuhlat käynnistyivät

Malagan elokuvajuhlat käynnistyivät perjantaina ja ne jatkuvat tämän viikon loppuun saakka. Tämä on 26. kerta, kun Malagan maineikkaat elokuvajuhlat järjestetään.

Malagassa nähdään elokuvantekijöitä ja myös kuuluisuuksia, joiden nimet ovat tunnettuja muilta aloilta. Tänä vuonna palkittiin koko elokuvaurastaan laulajana paremmin tunnettu Raphael, joka näytteli monissa elokuvissa 60- ja -70-luvuilla. Malagassa sai ensi-iltansa kirjailija Elivira Lindon esikoisohjaus Alguien que cuide de mí.

Elokuvajuhlien ohjelmistoon kuuluu elokuvia esim. Espanjasta, Saksasta, Argentiinasta ja Meksikosta. Viikonloppuna huomiota herätti mm. espanjalaisen tv-sarjan pilottijakso. Los pacientes del doctor García perustuu Almudena Grandesin samannimiseen palkittuun romaaniin. Sarjan on ohjannut Joan Noguera.

 

Lähteet: La Opinión de Málaga/festivaldemalaga.com

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Minkä puolueen ehdokasta äänestät eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...