Sambakarnevaalit Aurinkorannikolla

Costan sambanaiset on aktiivisten Aurinkorannikon naisten tanssiryhmä. Harrastajapohjalta käynnistynyt tanssi tähtää tammikuun loppuun, silloin ravintola Kukossa järjestetään Sambakarnevaalit.

-Ajatus syntyi joskus viime keväänä. Vuoden pimeimpään aikaan tammikuussa olisi mukava saada värikästä eloa Aurinkorannikolle, samaan tapaan kuin aikoinaan Helsingissä vietettiin karnevaaleja hotelli Hesperiassa. Kukko innostui karnevaaleista saman tien ja siitä homma lähti käyntiin. Perustin hetimiten Costan sambanaiset ja innostus on ollut valtaisa, kertoo tanssiryhmän vetäjä Kukkis Rajalin.

Sambanaiset ovat tanssineet syyskuusta asti kerran viikossa. Kehitys on ollut huimaa, Rajalin on kokenut opettaja ja mukaan lähteneet naiset erittäin motivoituneita.

-Kaikilla siintää silmissä tammikuun karnevaalit. Harrastaminen on mukavaa, kun on jokin selkeä päämäärä, mihin treenata. Sitä paitsi samba on erittäin hyvää liikuntaa.

Sambaon värikästä puuhaa. Kuvassa Kukkis Rajalin samba-asussa.

Kukon Sambakarnevaalit pidetään 27.-28.1. Kaksipäiväisessä juhlassa on paljon ohjelmaa. Silen band plays Latino on yksi vetonauloista, samoin saksofonitaiteilija JaySax & Flor Maria. Carmen Miranda show on näyttävä ja Costan sambanaiset kruunaavat illat. Dj. Wiidakko pitää yllä sambarytmiä esitysten välillä.

Kukosta heitetään pöydät sivuun, koko ravintola on yhtä isoa tanssilattiaa. Brasilialainen ruoka kuuluu olennaisena osana karnevaaleihin, brassibuffet kuuluu illan hintaan. Liput kannattaa varata hyvissä ajoin, yhden illan lippu maksaa 30€ ja kaksi iltaa 50€. Varauksen voi tehdä osoitteeseen [email protected] .

Linda Hehtonen ja Kukkis Rajalin, tähtäimessä tammikuun lopun sambakarnevaalit.

 

 

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...