Hotellien hinnat Aurinkorannikolla ovat hurjassa nousussa

Vuoden 2022 tilastot paljastavat että hotelliyön keskimääräinen hinta on noussut lähes neljänneksellä pandemian aikana.

Espanjan tilastokeskuksen viralliset tilastot paljastavat että vuonna 2022 hotelliyön keskimääräinen hinta Aurinkorannikon alueella oli 112,70 euroa. Jos hintaa verrataan pandemiaa edeltäneen vuoden 2019 tilastoihin, voidaan todeta peräti 22,5 prosentin hinnannousu.

Sekä hotelliyön hinta että hinnan nousu on Aurinkorannikolla kovempi kuin Andalusiassa ja koko Espanjassa. Andalusiassa hotelliyön keskihinta vuonna 2022 oli 98 euroa ja nousua vuodesta 2019 oli 16,5%. Koko Espanjan osalta vastaavat luvut olivat 100 euroa ja 13%.

Fitur matkailumessuilla asiantuntijat arvioivat, että hinnat jatkavat tänä vuonna nousuaan 10-15 prosentin tahdilla.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Minkä puolueen ehdokasta äänestät eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...