Markku Silen plays Rock´n´Roll

Markku Silen tunnetaan Aurinkorannikolla erityisesti rakkaudestaan latinomusiikkiin. Kitarasankarin juuret ovat kuitenkin suoraviivaisemmassa rokissa. Nyt mies on tehnyt paluun juurilleen.

Silen tapasi sattumalta reilu vuosi sitten jameissa laulaja/rumpali Remigio Maillo Fernandezin. Miehet puhuivat samaa musiikillista rock´n´roll -kieltä ja muutamien välivaiheiden jälkeen syntyi perinteinen rock bändi Rock Experience. Mukaan bändiin liittyi myös basisti Carlos Candela Terry, joka on tuttu mies jo Silenin latinobändeistä.

Bändin ohjelmisto koostuu Jimi Hendrixin, Gary Mooren, ZZ Topin, Led Zeppelinin, Santanan, Lenny Kravitzin, Johnny Winterin ja Creamin legendaarisista kappaleista. Remin vahvojen lauluesitysten lisäksi tarjolla on runsaasti Silenin lennokasta kitarointia.

Silen Rock Experience ihastutti Kukossa jo aiemmin keväällä. Nyt avautuu uusi tilaisuus heittäytyä rock´n´rollin vietäväksi, bändi esiintyy perjantaina 5.5. Liput ennakkoon vain 10€, varaukset emailitse [email protected]

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...