Yhtenä iltana – hatunnosto Hectorille lauantaina

Hector, yksi suomipopin ja -rockin merkittävimmistä tekijöistä täyttää tänä keväänä 75 vuotta. Kuudelle vuosikymmenelle ulottuva ura hakee vertaistaan – kansakunnan tuntemien ja rakastamien kappaleiden luetteleminen vaatisi melkoisen määrän tämän lehden palstamillimetrejä.

Lauantaina 4.3. ravintola Kukossa Yhtenä iltana -konsertissa nautitaan täysi kattaus Hectorin suuria ja ehkä vielä suurempiakin hittejä.

Lavalle nousee yhtye nimeltä Tarja Leskinen & Asfalttiprinssit. Loistava laulaja ja kosketinsoittaja Tarja on koonnut ympärilleen kovan luokan ammattilaisia: Eki Kaikkonen soittaa bassoa ja laulaa, Hese Viinamäki ja Ari Onnela kitaroivat ja laulavat.

Luvassa on tunnelmallinen ja viihdyttävä ilta. Mukana laulaminen on ehdottomasti sallittua. Varaa paikkasi ennakkoon sähköpostitse [email protected] .

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Syötkö mämmiä?

View Results

Loading ... Loading ...