Paratiisin portit aukeavat marraskuun alussa

Erittäin suosittu suomalaisespanjalainen TV-sarja Paratiisi saa vihdoin kaivattua jatkoa, kun toinen tuotantokausi ilmestyy marraskuun alussa.

Oululainen rikostutkija Hilkka Mäntymäki (Riitta Havukainen, kuvassa kesk.) ja hänen malagalaiset kollegansa Andrés Villanueva (Fran Perea, vas.) ja Luisa Salinás (Maria Romero, oik.) päätyvät jälleen yhteisen mysteerin eteen, kun suosittu ja palkittu Paratiisi -sarja palaa ruutuihin toisen tuotantokauden jaksoilla.

Tällä kertaa tutkinnan polttopisteessä on tuntemattoman suomalaismiehen murha, joka johtaa etsivät kansainvälisen ihmiskaupan ja laittoman elinkaupan äärelle.

Sarjan ohjaajana jatkaa myös ensimmäisen tuotantokauden ohjannut Marja Pyykkö. Myös muu työryhmä oli lähes kokonaan sama kuin ensimmäisen kauden teossa.

– Se jo itsessään kertoo paljon siitä, miten hyvin kaikkia sujui ja miten hyvä henki ryhmässä vallitsi. Kaikki olivat heti valmiita varaamaan kalentereistaan tilaa myös tällä tuotannolle, Pyykkö iloitsee.

Paratiisin toisella tuotantokaudella nostetaan esiin mm. Aurinkorannikon pohjoisafrikkalaiset.

– Halusimme kertoa, että aivan kuten me kaikki, hekin etsivät onnea omalla tavallaan ja heillä on unelmia, ohjaaja Marja Pyykkö kuvailee.

Yksi Aurinkorannikon suomalaisia kiehtova piirre sarjassa on tietysti se, että kuvauspaikoissa ja avustajajoukossa vilahtelee tuttuja maisemia ja tuttuja kasvoja. Samaa on luvassa myös nyt.

– Espanjan kuvauslokaatiot ovat jälleen pääosin tutulla Málaga – Marbella välillä, joten varmasti sieltä löytyy tuttuja paikkoja. Paikallisia suomalaisia avustajia halusimme käyttää kuvauksissa aina kun se suinkin oli mahdollista. Kaikkiaan rannikon suomalaisia avustajia näkyy sarjassa satakunta, ohjaaja arvioi.

Pyykkö kertoo, että toisella kaudella päästään varsinaisen rikoksen ratkaisemisen ohella uppoutumaan entistä paremmin myös päähenkilöihin. Tämä on varmasti yksi syy siihen, että hän itse toivoo ja odottaa myös kolmannen tuotantokauden saavan vihreää valoa.

– Tiedän että Paratiisi on alun perin suunniteltu kolmelle tuotantokaudelle, joten sikälikin odotan innolla. Mutta faktahan on se, että tällaiset asiat lyödään lopullisesti lukkoon vasta sitten kun ollaan nähty tämän toisen kauden vastaanotto.

Paratiisin toinen tuotantokausi on katsottavissa Yle Areenassa tiistaista 1. marraskuuta alkaen. Televisiossa sarja starttaa 6.11.

Kuva: ReelMedia/Yle

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Janne Leipijärvi
Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Aiotko äänestää eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...