Feria de Málaga järjestetään taas kahden vuoden tauon jälkeen elokuussa 13.–20.8.2022

Yksi Málagan suurimmista tapahtumista järjestetään taas elokuussa. Monille paikallisille ja myös lomailijoille elokuu tarkoittaa feria-aikaa. Kahden vuoden tauon jälkeen feria tapahtuma järjestetään taas 13.–20.8.2022

Málaga Feriaa (Feria de Málaga) on vietetty tavalla tai toisella vuodesta 1491 lähtien. Nykyään tapahtuma on yksi suurimmista tapahtumista Espanjassa kesällä ja ennen pandemiaa ferioilla vieraili tuhansia ihmisiä.

Málaga Feria kunnioittaa muistoa kaupungin liittymisestä Kastiliaan, kun katolinen kuningas Ferdinand ja kuningatar Isabella valloittivat Málagan maureilta 19. elokuuta 1487.

Hieman yli viikon ajan Málaga Feria- tapahtuma toivottaa tervetulleiksi tuhansia ihmisiä juhlimaan aamusta aamunkoittoon.

Etelä-Euroopan suurimpana kesäjuhlana mainostettu Málaga Feria tarjoaa seitsemän päivää musiikkia, tanssia ja hauskanpitoa.

Kyseessä on valtava tapahtuma, joka järjestetään kahdessa eri paikassa. Vierailijat voivat nähdä ilmaisia ​​konsertteja, tanssia, ilotulituksia ja kokeilla vaikka ratsastamista.

 

Málaga Feria -tapahtumalla on kaksi pääkeskusta

 

Juhlat alkavat massiivisella ilotulitusnäytöksellä sataman lähellä keskiyöllä, virallista aloituspäivää edeltävänä perjantaina (12.8.2022).

Ilotulitusnäytöksen jälkeen juhlat jatkuvat La Malaguetan rannalla konsertilla, jossa esiintyy yleensä joku Espanjan tunnetuimmista laulajista tai ryhmistä.

Vanhan korttelin – Calle Lariosin ympäristöstä tulee juhlakeskus päivällä (keskipäivästä klo 18.00).

Kadut ovat täynnä juhlijoita, joista monet ovat pukeutuneet perinteisiin andalusialaisiin asuihin ja siellä on myös päivittäinen hevosten ja vaunujen paraati.

Tapahtuman aikana järjestetään ilmaisia ​​konsertteja useilla vanhan kaupunginosan aukioilla, kuten Plaza de la Constitución, Plaza Uncibay, Plaza Mitjana, Plaza de las Flores ja Plaza de San Pedro de Alcántara (Calle Carreterian ulkopuolella).

Real de la Feria – tapahtuma-alue on kaupungin länsiosassa, jossa juhliminen on hillittyä päivällä mutta kiihtyy täyteen vauhtiin öisin. Feria-alue on jaettu huvipuistoon ja lähes 180 caseta-alueeseen, ”mökkeihin”, joilla on oma baarinsa ja musiikkinsa.

 

Málagan Feria -tapahtuma tulee päättymään historiallisessa keskustassa klo 18.00

 

Málagan feriamääräyksen 16 §:ssä määrätään: ”Historiallisen keskuksen feriat päättyvät kunnanhallituksen vuosittain vahvistamana ajankohtana kaikilla sen kaduilla ja aukioilla, lopettaen samalla musiikin, joka sallitaan vain hotellitiloissa, joilla on siihen lisenssi. ”

Kunnanhallitus on päättänyt asettaa feria -tapahtuman aikataulun siten, että feriat päättyvät Málagan kaupungin historiallisessa keskustassa klo 18.00 eli samaan aikaan kuin edelliset feriat vuonna 2019.

Málaga Feria 13.–20.8.2022.

Espanjaksi Linkki tapahtumakalenteriin Klikkaa kutakin päivämäärää nähdäksesi mitä ja milloin (koko ohjelma julkaistaan ​​yleensä elokuun alussa).

Artikkelin kirjoittaja

Niina Sinisalo
Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Minkä puolueen ehdokasta äänestät eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...