Uusi koripallokeskus vihittiin käyttöön

Higueronin alueella sijaitseva Fuengiroal-Higueron harjoituskeskus vihittiin virallisesti käyttöön keskiviikkoiltana.

Paikalla oli Fuengirolan kaupungin johdon lisäksi myös Andalusian maakuntahallituksen edustaja Patricia Navarro sekä entiset koripalloammattilaiset ja maailmanmestarit José Manuel Calderón ja Berni Rodríguez.

Uusi harjoituskeskus on merkittävä panostus alueen koripalloilulle ja se on tarkoitus palvella harjoituspaikkana kansallisella ja jopa kansainvälisellä tasolla, paikallista junioritoimintaa unohtamatta.

Kaupungin omistama Fuengirola-Higuerón harjoituskeskus sijaitsee avenida de higueronilla, sen rakentaminen maksoi lähes kolme miljoonaa euroa. Keskuksessa on kaksi täysimittaista koripallokenttää ja kaikin puolin ensiluokkaiset puitteet.

Harjoituskeskuksella on myös kansainvälisen koripalloliiton FIBA: hyväksyntä toimia maajoukkueiden valmistautumispaikkana.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...