Suomileffat tauolle

Aurinkorannikon suomalaiset elokuvan ystävät ovat jo useamman vuoden ajan päässeet katsomaan myös suomalaisia elokuvia, kun FEY (Fugen Elokuvan Ystävät) on tuonut valikoituja suomileffoja Fuengirolan Cine Alfil elokuvateatterin kankaalle.

Myös tälle syksylle oli kaikki valmiina, mutta nyt kävi kuitenkin niin, että maailman tilanteesta johtuen ainakin tämän syksyn leffat peruuntuvat.

– Energiakriisi ja siitä johtuvat kustannusten nousut johtivat siihen, että olisimme joutuneet nostamaan selvästi lippujen hintoja. Siihen emme kuitenkaan halunneet lähteä, varsinkaan vallitsevassa tilanteessa. Niinpä tilanne on nyt se, että FEY:n toiminta on toistaiseksi tauolla, pahoittelee puuhamies Marko Leino (Kuvassa).

Lopullisesta vetäytymisestä ei kuitenkaan ole kysymys.

– Jäämme suosiolla nyt odottamaan parempia aikoja ja palaamme sitten asiaan, Leino kertoo.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...