Rullakiekkoturnaus päättyi latvialaisten juhliin

Viime viikonloppuna pelattiin Fuengirolassa, Santa Fen kentällä kansainväline rullakiekkoturnaus. Kauden avausturnaus pelattiin nyt jo 13. kertaa.

Fuengirolan oma rullakiekkoseura Fuengirola LIONS isännöi jälleen kovan suosion saavuttanutta turnausta. Kiinnostuneita joukkueita oli kymmeniä, ja monesta eri maasta, mutta mukaan pääsi vain 12 nopeinta ilmoittautujaa.

Fuengirolasta mukana oli kaksi joukkuetta: ykkösjoukkue LIONS ja pääsponsori BARONAn joukkue. Loput kymmenen joukkuetta tulivat muualta Espanjasta, Suomesta, Englannista ja Latviasta.

Kolmipäiväinen turnaus huipentui sunnuntaina illansuussa pelattuun finaaliin, jossa vastakkain oli Fuengirola LIONS ja latvialainen ihalle. Joukkueet kohtasivat toisensa jo perjantaina alkulohkon kamppailussa, joka päättyi tasalukemiin 2-2. Oli siis lupa odottaa tasaista ja jännittävää finaalia.

Ja tasainen finaali saatiin. Fuengirolalaisittain harmittavasti loppuottelu kääntyi lopulta vierasjoukkue ihallen eduksi maalein 3-2.

Fuengirolan kaupungin urheilutoimesta vastaava María Hernández Martín luovutti pokaalin voittajajoukkueelle.
Turnaus pelattiin laadukkaalla Stilmat matolla, joka saatiin asennettua turnausta edeltävänä yönä, kiitos yli 30 vapaaehtoisen.
Vastakkainasettelun aika.
Isäntäjoukkue Fuengirola LIONS suoriutui lopulta hopealle. Läpyjen arvoinen suoritus.

Jaa artikkeli:

Artikkelin kirjoittaja

Janne Leipijärvi, Kuvat: Félix Alcalá
Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Minkä puolueen ehdokasta äänestät eduskuntavaaleissa?

View Results

Loading ... Loading ...