Málagan kunniakonsulaatin uudet palveluajat

Suomen Málagan kunniakonsulaatin aukiolokäytännöt muuttuvat.

Jatkossa kunniakonsulaatti on avoinna yleisölle ajanvarauksella maanantaista perjantaihin klo 12-14. Puhelintiedusteluihin vastataan niin ikään maanantaista perjantaihin klo 10-12. Hätätapauksissa voi muina aikoina soittaa ulkoministeriön päivystykseen, jonka numero on +358 9 16 05 55 55.

Aikataulujen uudistuksella ja asiakaspalvelun aikataulujen eriytyksellä pyritään tehostamaan käytettävissä olevia resursseja. Jos paikalla on esimerkiksi vain yksi konsulipalveluvirkailija, hänen ei tarvitse keskeyttää paikalla olevien asiakkaiden palvelemista esimerkiksi puhelimen vuoksi.

Jaa artikkeli:

Mainos
Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Huolestuttaako sähkön hinnan nousu?

View Results

Loading ... Loading ...
Mainos