torstai, maalis 28, 2024

Golfin ”Välimeren mestarit” selvillä

PAR1:n keskiviikkokisat saatiin tältä kaudelta päätökseen. Samalla selvisi myös koko kauden rankingjärjestys.

Par1 viikkokilpailuja on pelattu jo vuodesta 1997 lähtien joka keskiviikko lokakuun alusta huhtikuun loppuun. Kaikista kilpailuista jaetaan rankingpisteitä kuudelle parhaalle kaikissa kolmessa sarjassa. Ranking tuloksiin lasketaan kymmenen parhaan kierroksen pisteet. Kuluneella kaudella 2021-2022 pelattiin 26 osakilpailua, joihin osallistui lähes 1500 pelaajaa.  Kilpailut pelattiin Mijasin Los Lagos ja Los Olivos kentillä sekä Santana Golfissa.

dav

Naisten sarjan voitto  jaettiin Anna-Liisa Niskasen ja Anne Kanervan kesken. Molemmilla 90 pistettä.  Kolmas oli Sanna Eskelinen  64 pisteitä .

Miesten pistebogeysarjan ylivoimainen voittaja oli 87 vuotias Matti Tuovinen  82 pisteellä. Toinen oli Timo Lemola 64 pisteellä ja kolmas  Ari Rinta-Pollari 43 pisteellä.

- Mainos -

Miesten lyöntipelisarjan eli ”Välimeren mestaruuden” voitti tiukan taistelun jälkeen Pasi Tenho 80 pisteellä. Toiseksi taipui Jari Kanerva 74 pisteellä ja kolmanneksi jätettiin Jukka ”Paco” Lehtonen 45 pisteellä.

Par1 viikkokilpailut jatkuvat taas syksyllä lokakuun ensimmäisellä viikolla. Tervetuloa mukaan nauttimaan Aurinkorannikon parhaista kentistä ja peliseurasta.

Par1 kilpailutoimikunta kiittää kuluneesta kaudesta ja toivottaa kaikille goffareille hyvää kesää.