Vikings rullaili mestaruuteen

Fuengirola LIONSin Vikings -joukkue on voittanut rullakiekon Andalusian liigan mestaruuden.

Liga Andaluzan finaaliturnaus pelattiin lauantaina 26. ja sunnuntaina 27. 3. Sevillassa. Kaikilla kolmella Fuengirola LIONSin joukkueella oli hyvät mahdollisuudet mestaruuteen, sillä Latin Team, Barona ja Vikings olivat runkosarjan jälkeen kolme ensimmäistä joukkuetta.

Voittajan maljaa pääsi lopulta kallistelemaan keltapaitainen Vikings, joka kaatoi ensin välierässä sisarjoukkue Baronan 11-6 ja finaalissa Sancti Petrin maalein 6-4. Sancti Petri oli sitä ennen ehkä hieman yllättäen voittanut omassa välierässään siihen asti tappiottoman kauden pelanneen LatinTeamin.

Play offien tärkeimmäksi pelaajaksi valittiin Vikingsin kapteeni Teemu Rastas, joka viimeisteli kahdessa ottelussa yhteensä seitsemän maalia. Koko kauden maalikuninkaaksi kruunattiin Baronan Jaakko Jämsä, joka pöllytti verkkoa peräti 37 kertaa kauden aikana. Koko kauden MVP palkinto meni Baronan Lucas Lindbladille, jonka tehopisteet olivat 35+35=70.

Ensi viikonloppuna pelataan päätökseen kansallinen Liga Stilmat. Tämän kolmanneksi korkeimman sarjatason finaaliturnaus kamppaillaan lauantaina 2. ja sunnuntaina 3. huhtikuuta Cartagenassa. Siellä Fuengirolaa edustaa kaikista kolmesta joukkueesta kasattu Fuengirola LIONS, joka lähtee myös lopputurnaukseen runkosarjan voittajana.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Mihin suuntaat kesälomalle?

View Results

Loading ... Loading ...