Fuengirolaan kunnianhimoinen teatteri- ja kulttuurikeskus

Fuengirolan pormestari Ana Mula julisti voittajan Fuengirolan tulevan teatteri- ja kulttuurikeskuksen ideakilpailussa.

Kilpailun voitti arkkitehti Cristóbal Gómez Pérezin suunnitelma äänin 87/100. Suunnitelmaa kuvailtiin ”kunnianhimoiseksi ja avantgardistiseksi”.

Hankkeen valinnasta vastaavan tuomariston muodostivat kunnanarkkitehti, kulttuuriosaston johtaja, ulkopuolinen arkkitehti, Málagan virallisen arkkitehtiopiston dekaani, sihteerinä toimiva kaupunginvaltuuston virkamies sekä apulaispormestari.

Uusi kulttuuritila tulee 1 315 neliömetrin tontille, jolle rakennetaan viisikerroksinen rakennus.

Teatteri ja kulttuurikeskuksessa on teatteri 400 hengelle ja näyttämö yhteensä 50 muusikolle. Teatteri voidaan jakaa kahdeksi eri tilaksi.

Rakennuksessa tulee olemaan 600 neliömetrin näyttelysali, uudet luokkahuoneet kaikenlaisten kulttuuri- ja taidealojen työpajoille ja kursseille sekä itse kulttuurilaitoksen tilat ja toimistot.

Lisäksi rakennuksen ulkopuolelle tulee keskusaukio, joka kutsuu toteuttamaan erilaisia ​​taiteellisia ilmaisuja.

Ideakilpailun voittajasuunnitelman teatteri- ja kulttuurikeskusrakennus on paitsi älyrakennus myös kestävän kehityksen mukainen.

Kaikki rakennuksen elementit ovat automaattisesti ohjattavissa viimeisimpien älyratkaisujen mukaisesti. Rakennuksen on tarkoitus toimia suurelta osin uusiutuvan energian voimalla.

”Kunnianhimoinen ja avantgardistinen suunnittelu vastaa myös vertauskuvallisesti Fuengirolan dynaamista kuvaa. Se tulee vahvistamaan kaupungin jo ennestään vahvaa kulttuuritarjontaa ja tuomaan lisäarvoa Fuengirolan brändille” pormestari Ana Mula totesi.

Nyt järjestetyn ideakilpailun voittajasuunnitelma toimii inspiraationa rakennuksen lopullista projektia varten.

Hallitustiimin tarkoituksena on seuraavaksi kilpailuttaa suunnitelman luonnos lähiviikkoina, jotta lopullisen rakennussuunnitelman valmistuttua voidaan aloittaa itse rakentaminen.

Jaa artikkeli:

Mainos
Jatka lukemista
Mainos
Viikon kysymys

Pidätkö runebergintortuista?

View Results

Loading ... Loading ...